Vi på Roulette har en egen produktion som driver fram utvecklingen.När det inte finns en bra lösning på ett tekniskt problem ser våra duktiga tekniker till att lösa det.

Vi är inte rädda att tänka i nya banor för att slutresultatet ska bli till kundens bästa.

Roulette Bagerisystem AB • Tel +46(0)120-148 95 • Fax +46(0)120-147 50 E-post info@svroulette.se • Industrigatan 5A, 597 53, Åtvidaberg

Utveckling

Utveckling

Det ända hos som är oförändligt är att vi ständigt ska förändra. Och det menar vi, vi älskar utmaningar, och tro oss det har vi fått många genom åren.

Vissa utmaningar har blivit produkter( maskiner) som vi fortfarande producerar, nämnas kan vår Horisontalsåg, som föddes via ett samtal med Åke Eriksson dåvarande ägare av Svenhards bageri i Linköping. Han gillade inte sin semleproduktion.

Andra utmaningar har blivit en ända maskin men där slutprodukterna lever och frodas på marknaden, här kan nämnas Jan Westberg som kom till oss med en ide´ om industriell produktion av vaniljhjärtan. Där vi blev först i världen med en hjärtformad fylld kaka i ett automatiserat system.

System i vårt namn står för att vi  förenar alla delar i en livsmedelsproduktion. Teknik, råvara, livsmedelsteknik, hantering, förvaring, och i vissa fall även marknadshjälp.

En helt annan del av utveckling där vi har stor erfarenhet är rationaliseringar. Både för att kapa kostnader främst i form av personal, men även produktionsökning med samma mängd personal är vanligt.

Kvalitétsökning är också en utmaning som vi ofta kommit i kontakt med, där gammal produktionsteknik gör att slutprodukten blir lidande, eller till och med stor del kassaktion. Här kan nämnas ett stort projekt hos Switsbake i Mantorp. Där vi i flera steg och under lång tid utvecklade produktionen. Hos denna kund utförde vi dessutom ett stort arbetsmiljö utvecklings projekt. Där vi genom teknikutveckling renade luften från oerhörda mängder med socker.

Men tro nu inte att vi bara jobbar med stora industriprojekt. Vi har aktivt bidragit till många mindre företags utveckling både konditorier och bagerier har tagit vår hjälp när det gäller utveckling. Vi arbetar aktivt som konsulter när det gäller att ställa om lokaler för att klara av egenkontroll krav och arbetarskyddskrav.

Den mest aktuella utvecklingen vi gjort är vår nya VPL, vakum plockmaskin för kapslar. Den står i dag och arbetar på ett antal företag. Bland annat Grays american bakery, där den är grunden i ett helautomatsystem för muffins.

Att vi dessutom har kul när vi gör det är ju bara en fördel eller hur. Så vi finns till för er.

Krister Söderqvist

VD

PRODUKTERprodukter.htmlshapeimage_6_link_0
PRODUKTBLADprodukter.htmlshapeimage_7_link_0
KONTAKTkontakt.htmlshapeimage_8_link_0
BEGAGNAThttp://roulette-bagerisystem.123minsida.se/327076799shapeimage_10_link_0